неділю, 30 серпня 2009 р.

горобчук богдан-олег. довідка про гільдію

Автор: горобчук богдан-олег
( kyc_@ukr.net )

ну що сказати... Ульянову, без сумніву, слід віддати належне... не даремно топче благодатний паркет інституту журналістики : )

ну і щоб трішки розвинути тему - коротенька довідочка про саму МГNеабищо і про її склад.

народилась гільдія влітку 2000 року, саме тому її можна і треба вважати організацією двотисячників. за всю історію через її руки пройшло більш як пів сотні молодих і не дуже обдарувань, але найбільш відомими в житомирських і всеукраїнських колах стали Вероніка Кавун, Олег Левченко (голова), Богдан Горобчук, Ілля Стронговський,Олена Юрчук, Олександр Кулеш... членинеабищо - переможці і дипломанти великої кількості конкурсів і теде, але є в нас і ще одна фішка, як досить правильно підмітив Ульянов - це, власне, самвидав. Друкований і інтернетський. За історію МГ вийшло більш як 70-80 складнів (формат А4, складений найчастіше вчетверо, містить в середньому 15-20 віршів) і до 50 книг (від 16 до близько 160-180 сторінок). всі видання - некомерційні. собівартість 1 складня - 10 копійок, книги 48 сторінок - до 1 гривні.

МГ має власний сайт www.ravlyk.iatp.org.ua , але він досить давно без нових надходжень, тому нові твори діячів МГ легше знайти на самвидавських сайтах www.samvydav.net , www.litclub.lviv.ua і навіть на цьому - в публікаторі : )

начебто все. детальніше - kyc_@ukr.net або 80662013384

отаке...

Джерело: http://proza.com.ua/comments/commenton700.shtml">http://proza.com.ua/comments/commenton700.shtml

Немає коментарів: